Toimitusehdot

PartyRent Kokkola

Maksaminen:

Asiakkaalle lähetetään varauksen yhteydessä lasku, jossa maksuaikaa on 14 vuorokautta. Mikäli vuokrauksen alkuun on alle 14 vrk tulee laskun olla maksettuna ennen vuokrauksen alkua. Erääntyneelle vuokralle tai sen osalle asiakas suorittaa 8% vuotuisen viivästyskoron sekä perimiskulut eräpäivästä lukien.

Kuljetus ja aikataulu:

Ab PartyRent Oy kuljettaa tuotteet juhlapaikalle ja korjaa juhlien jälkeen pois. Kuljetus sisältyy vuokrahintaan max 20 km Kokkolan keskustasta. Kiireisinä päivinä toimitamme tuotteita useampiin juhliin kerralla, eli vuokraaja ei aina voi itse päättää tarkkaa kuljetusaikaa. Toimituksesta sovitaan aina vuokraajan kanssa etukäteen. Juhlien alkamisaika ja asiakkaan toiveet huomioidaan aina kuljetuksesta sopiessa. Asiakas vastaa siitä, että joku on vastaanottamassa vuokratuotteita. Tuotteita ei jätetä juhlapaikalle ilman vastaanottajaa, ellei tästä ole erikseen vuokraajan kanssa sovittu.

Päivävuokra:

Päivävuokra on aina vähintään 7 tuntia, mutta olemme tässä joustavia ja sovimme ajasta yhdessä asiakkaan kanssa. Päivävuokralla olleet vuokravälineet kuten pomppulinnat ja aktiviteetit noudamme aina pois klo 22 mennessä. Iltajuhliin vuokratut välineet kuten teltat, tuolit ja pöydät noudamme pois klo 22 mennessä, tai juhlien jälkeisenä aamuna. Vuokraaja vastaa välineiden turvallisesta säilytyksestä yöllä.

Peruminen: 

  • Vähintään 7 vrk ennen vuokrauksen alkua ilmainen peruutus.
  • 6-2 vrk ennen vuokrauksen alkua peruutusmaksu 50% vuokrauksen hinnasta.
  • Alle 48 h ennen vuokrauksen alkua perimme koko vuokrauksen hinnan.

Muutokset:

Mikäli juhlia on siirrettävä esim. sairastapauksen tai sääolosuhteiden takia voi vuokrauksen siirtää toiselle päivälle 20€ muutosmaksulla.

Peruminen Ab PartyRent Oy:n toimesta:

Ab PartyRent Oy pidättää oikeuden perua vuokran ylivoimaisen esteen sattuessa. Tällaisia tilanteita ovat esim. vuokravälineen rikkoutuminen, myrskysää tai henkilökunnan sairastuminen. Maksu palautetaan asiakkaalle.

Säävaraus: 

Vuokrauspäivänä on luvattu kovaa sadetta tai tuulta, joka voi olla vaaraksi pomppulinnan tai teltan vuokranneille. Vuokraus perutaan eikä vuokraajaa laskuteta. Maksu palautetaan.

Käyttö:

Vuokravälineiden käyttö tapahtuu aina vuokraajan omalla vastuulla. Kaikkia Ab PartyRent Oy:n turvallisuussääntöjä on noudatettava ja välineitä on käsiteltävä ohjeiden mukaisesti. Välineet tarkastetaan yhdessä vuokraajan kanssa ennen ja jälkeen vuokrauksen. Jälleenvuokraaminen kolmansille osapuolille on kielletty.  Ab PartyRent Oy ei vastaa vuokra-aikana vuokravälineiden käytöstä aiheutuneista välillisistä tai välittömistä vahingoista asiakkaalle tai kolmansille osapuolille.

Ilmoitusvelvollisuus:

Vuokraaja on velvollinen ilmoittamaan Ab PartyRent Oy:lle viipymättä mikäli huomaa välineissä vikoja, niihin aiheutuneita vahinkoja tai välineen katoamisen.

Korvausvelvollisuus:

Vuokraaja on velvollinen korvaamaan vuokravälineiden katoamisesta tai vahingoittumisesta aiheutuneen vahingon niiden uushankinta-arvon mukaisesti.